سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

افزایش شمار قربانبان کرونا در آمریکا

طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز»، در 24 ساعت گذشته با مرگ 250 نفر دیگر، مجموع قربانیان کرونا در ایالات متحده آمریکا به مرز 120 هزار نفر نزدیک شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ ۲۵۰ هزار نفر دیگر، مجموع قربانیان کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۱۱۹ هزار و ۹۶۹ نفر رسید.

 

مروری بر آمار و ارقام گذشته دانشگاه جانز هاپکینز نشان می‌دهد که از زمان شیوع «کووید-۱۹» تاکنون، کمترین میزان مرگ و میر روزانه مرتبط با کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ثبت رسیده است.

 

از طرف دیگر، مرکز جانز هاپکینز گزارش کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، ابتلای ۲۵ هزار و ۲۱۳ مورد جدید به ویروس کرونا در آمریکا مورد تأیید قرار گرفت تا مجموع آمار مبتلایان به این ویروس ناشناخته در این کشور به دو میلیون و ۲۷۹ هزار و ۸۷۵ نفر برسد.

 

 

با مقایسه جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز با آمار و ارقام یک روز قبل این مرکز، شاهد کاهش نسبی مبتلایان به کرونا در ایالات متحده آمریکا هستیم.

 

از طرف دیگر، پایگاه اطلاع‌رسانی worldometers، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا را دو میلیون و ۳۵۶ هزار و ۶۵۷ نفر و مجموع قربانیان آن را در این کشور ۱۲۲ هزار و ۲۴۷ نفر گزارش کرده است. ایالت نیویورک با ۴۱۱ هزار و ۲۶۴ مورد ابتلا و ۳۱ هزار و ۲۱۵ مورد فوتی، همچنان کانون بیماری همه‌گیر کرونا در آمریکا است.

 

طبق آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز، تاکنون دستکم هشت میلیون و ۹۲۸ هزار و ۶۵۲ نفر از مردم سراسر جهان به ویروس کرونا آلوده شده‌اند که از آن میان ۴۶۷ هزار و ۶۷۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند و چهار میلیون و ۴۱۹ هزار و ۷۱۷ نفر بهبود یافته‌اند. آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان را دارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده