اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

افزایش شمار قربانبان کرونا در آمریکا

افزایش شمار قربانبان کرونا در آمریکا طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز»، در 24 ساعت گذشته با مرگ 250 نفر دیگر، مجموع قربانیان کرونا در ایالات متحده آمریکا به مرز 120 هزار نفر نزدیک شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ ۲۵۰ هزار نفر دیگر، مجموع قربانیان کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۱۱۹ هزار و ۹۶۹ نفر رسید.

 

مروری بر آمار و ارقام گذشته دانشگاه جانز هاپکینز نشان می‌دهد که از زمان شیوع «کووید-۱۹» تاکنون، کمترین میزان مرگ و میر روزانه مرتبط با کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ثبت رسیده است.

 

از طرف دیگر، مرکز جانز هاپکینز گزارش کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، ابتلای ۲۵ هزار و ۲۱۳ مورد جدید به ویروس کرونا در آمریکا مورد تأیید قرار گرفت تا مجموع آمار مبتلایان به این ویروس ناشناخته در این کشور به دو میلیون و ۲۷۹ هزار و ۸۷۵ نفر برسد.

 

 

با مقایسه جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز با آمار و ارقام یک روز قبل این مرکز، شاهد کاهش نسبی مبتلایان به کرونا در ایالات متحده آمریکا هستیم.

 

از طرف دیگر، پایگاه اطلاع‌رسانی worldometers، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا را دو میلیون و ۳۵۶ هزار و ۶۵۷ نفر و مجموع قربانیان آن را در این کشور ۱۲۲ هزار و ۲۴۷ نفر گزارش کرده است. ایالت نیویورک با ۴۱۱ هزار و ۲۶۴ مورد ابتلا و ۳۱ هزار و ۲۱۵ مورد فوتی، همچنان کانون بیماری همه‌گیر کرونا در آمریکا است.

 

طبق آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز، تاکنون دستکم هشت میلیون و ۹۲۸ هزار و ۶۵۲ نفر از مردم سراسر جهان به ویروس کرونا آلوده شده‌اند که از آن میان ۴۶۷ هزار و ۶۷۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند و چهار میلیون و ۴۱۹ هزار و ۷۱۷ نفر بهبود یافته‌اند. آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان را دارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار